Biz Kimiz?

KALİTE DETAYLARDA SAKLIDIR…
 
ABZ Sandalye ve Aksesuar 2000 yılında  kurulmuştur. 2000 yılında bu yana faaliyetlerini başarıyla sürdürmektedir.
 
Firmamız deri aksesuarlar ve sandalye çeşitleri üzerinde çalışmakta olup bu bağlamda talep edilen her türlü ürün talebine gönül rahatlığı ile yanıt verebilme pozisyonuna sahiptir.
 
“ Hiçbir Emek Zayi Olmaz” bu sözün erdemine inanıyoruz. Biz doğru çalışır ve doğru işler yaparsak takdir edebileceğimizin farkındayız. Senelerden beri emek verdiğimiz üzerine alın terini akıttığımız işleri yapmanın onurunu yaşıyoruz. İyi en iyinin düşmanıdır, bunu biliyoruz, işte bu sebeplerden ki hep daha iyisini yapma gayreti içerisinde oluyoruz, dolayısıyla ile ödülümüz uzun yıllar bu piyasanın içerisinde kalmak ve yer bulmak olarak geri dönüyor. Böyle olması her sene artarak, daha boşlukta genişleyerek emin adımlarla büyüyor ilerliyoruz.

Misyonumuz

Vizyonumuz

ABZ MOBİLYA AKSESUAR olarak olarak Vizyonumuz: Mobilya sektöründe Firmamızın ulusal ve uluslararası pazarda etkinliğini ve verimliliğini arttırmak amacıyla kendi uzmanlık alanımızda kendi yöntemlerini sürekli geliştiren ve iyileştiren, sektörünün öncülüğünü yapan,  güvenilir ve saygın firma olmak.